Restaurants

Tropical View Cafe

Tropical view café is gelegen in het kunst plaatsje Ubud aan de Monkey Forest Road. Dit restaurant is beroemd geworden door zijn ligging. Wanneer u hier wat drinkt of eet kunt u het prachtige uitzicht bewonderen namelijk de typische rijstvelden van Bali. Ook komen hier in de ochtend de apen graag een kijkje nemen wanneer zij vertrekken uit het apenbos. U moet dan oppassen dat uw eten niet wordt meegenomen want de apen lusten het graag!

 Het eten is gevarieerd van Balinees tot Westers eten van zeer goede kwaliteit.
Voor de mensen die van fruit juices houden is De Mango Lassie een aanrader!Warung Bambu

Als u in Lovina verblijft moet u zeker een bezoekje brengen aan Warung Bambu. Dit restaurant verzekerd u ervan om de echte Balinese cultuur te kunnen ontdekken. Alleen hier kunt u een Balinese rijst tafel bestellen met de lekkerste lekkernijen van Bali. Ook kunt u met plezier kijken naar 4 Balinese dansen terwijl u aan het genieten bent van de heerlijke Balinese gerechten. 

Ook biedt dit restaurant Balinese dans workshops en kook workshops aan. Tevens kunt u vragen naar de muziek workshops en de trekking toers die warung Bambu aanbiedt. 


Kopi BaliOntdek en ervaar een heerlijke variatie van koffie bij Kopi Bali House. Kopi Bali heeft vers gemalen koffie van bonen die in Indonesië worden geteeld. Het is een uniek product doordat er maar 300 Kg bonen per jaar worden geproduceerd. Er zitten op Bali maar 3 vestigingen, in Ubud, Sanur en vlakbij het vliegveld. Ook kunt u hier heerlijk genieten van heerlijk huisgemaakte gerechten in het restaurant van Kopi Bali.

                 

                                         

      

Sjaki's Warung
Sjaki-Tari-Us heeft ook een restaurant genaamd Sjaki's Warung.
Hier kunt u heerlijk genieten van Indonesische gerechten, maar ook Westerse gerechten zoals Pasta en Hamburgers. De gerechten zijn van zeer goede kwaliteit tegen een laag bedrag. Een Nasi Goreng is 30.000rp (nog geen €2,50!).

U kunt de Warung vinden aan de Monkey Forest Rd. bij het voetbalveld.
Karsa Kafe

Een klein café aan een stille straat die door Bangkiang Sidem gaat, ongeveer 500 meter van de top van Champuan Ridge en is ongeveer 30 minuten lopen vanaf het centrum van Ubud. Karsa Kafe biedt een geweldig mooi uitzicht over rijstvelden en de achterliggende bergen.

U kunt hier genieten in een klein hutje op het water of plaats nemen in het café. U kunt hier eten en drinken bestellen gevarieerd van traditionele Balinese gerechten zoals Mie Goreng, Nasi Goreng, etc. en u kunt hier genieten van heerlijke verse fruit dranken, bier, water, etc.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten