Activiteiten

Bali Hai Cruises

Aristocat Sailing Catamaran

Houdt u van zeilen, varen of andere water sporten dan is de Arisocat sailing tour met de Catamaran echt een aanrader. U vertrekt ´s ochtends vanuit de haven van Benoa waarbij u twee en een half uur heerlijk kunt genieten van een zeiltocht naar het eiland Lembongan. Op de Catamaran krijgt u heerlijke koffie een thee aangeboden met een versnapering zoals cake en fruit. Ook kunt u op het voordek aan uw bruine tint werken op de special daarvoor aangeboden ligkussens. 

Aangekomen op het eiland, krijgt u informatie van de gids over wat u allemaal kunt doen op het eiland. 
activiteiten zijn:
Bananen boot 
Mangrove toer
Massages
Kids club
Kayaking
Parasailing
Swimming pool
Sailing
Snorkelen
Duiken
Semi Submarine toer
Dorp toer
Volleybal

Om 4 uur wordt u weer terug gebracht naar de haven van Benoa. Vanaf daar wordt u weer naar uw accomodatie gebracht. 

Eco/Educational cycling tour

Tijdens uw verblijf op Bali kunt u een ochtend op de fiets een deel van het eiland verkennen. De tour is vooral bedoeld om het echte Balinese leven te ervaren en de cultuur te leren kennen op een eco-vriendelijke manier.

De tour start 's ochtends om half 8 waarbij u opgehaald wordt bij uw accommodatie. Vanaf daar wordt u naar het Lakeview restaurant gebracht, met uitzicht op de vulkaan Batur en het meer, om te ontbijten. Hierna wordt de tour vervolgd met een stop bij de koffie plantage waarbij er typische Balinese koffie en thee geproefd kan worden. Tevens wordt er veel uitleg gegeven en zijn er ook verschillende andere producten te vinden zoals fruit. Het fruit kan ook geproefd worden, dit zijn onder andere: mango, passievrucht en snake fruit. Hierna wordt u gebracht naar de fietsen. Hier zoekt u een fiets uit met goede remmen (want die zijn echt nodig!) en een bijpassende helm. U krijgt een flesje water en de tour kan beginnen.

Eerst rijdt u naar een Balinees huis om te zien hoe de Balinesen wonen, maar ook wordt er veel verteld over de echte Balinese cultuur. Bij het huis is een bamboo weverij, hier worden matten gemaakt, maar ook placemets, alles met de hand. Vervolgens stapt u weer op de fiets en rijdt u naar de rijstvelden waar u deel mag nemen aan het oogsten van de rijst. Hierna komt u bij een hout werkplaats waar typisch Balinese hout snijwerken worden gemaakt voor Balinese huizen, tempels, maar ook toeristische organisaties.

Als afsluiting is er een buffet met Balinese gerechten. Daarna wordt u weer naar uw accommodatie gebracht.
Workshop bij Sjaki-Tari-Us


Dinsdag, 25-03-2013, waren er 24 studenten uit Canada op de stichting voor een workshop met de tieners. Er waren drie verschillende activiteiten. Elke activiteit duurde 30 minuten, deze waren: het schilderen van een masker, het schilderen van een ei en het maken van een ketting. Alle studenten hadden veel lol met elkaar en de tieners. De workshops zijn zeker voor herhaling vatbaar!

Bent u geïnteresseerd in één van onze workshops, neem dan contact met ons op! Klik hierGeen opmerkingen:

Een reactie posten